Gasen i botten

Dagen började i full fart och fortsatte så hela dagen…

spontanbesök, försöka komma ikapp med mailen, sökningar, uppdateringar och en himlans massa saker har blivit gjorda i full galopp.

kl. 15.30 besök på IT-kontoret för att byta telefon och sedan en träff med en som ville ha lite hjälp… därefter lämnade jag jobbet för idag.

åkte och köpte en liten present till mitt charmtroll och åkte raka spåret till honom, där det också va full fart… på både honom och Loka.

Stannade och busade med dem nån timme till jag kom på att jag hade massagetid och fick rusa ut i bilen för att hinna fram i tid.

Efter en plågsam halvtimme -som i och för sig ger mjukareoch mer avslappnade ben – åkte jag hem och gjorde mat. Därefter var karusellen lite lugnare och jag satte mig till ro för lite helgplanering när Hasse kom in och frågade om vi skulle ta en sväng med Adde.

jag fick för mig på middagen idag att vi kanske skulle ta den å åka och kika på husbilar i helgen… sagt och gjort, vi ställde på den och bokade besiktning, skrev packlista och förberedde den med byte av däck, check av lampor etc. Så får jag ta den till jobbet i morgon å fixa den.

ja det är härligt att vara spontan, får se vart vi hamnar någonstans – Ludvika, Bollnäs eller Kista? Den som lever får se…

IMG_6197

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s