Ofantligt mycket kärlek

Det finns en massa underbara känslor i kroppen som vill ut.

när det dåliga vällt över en och tagit över enskropp och tankar känns det galet befriande att få kasta sig ut i flödet av glädje och kärlek.

det finns överallt bara man vågar öppna ögona och se, känna in atmosfären och släppa lös sitt skratt och låta virveln ta tag i en.

ja jag är lycklig och har mina raringar omkring mej – fortfarande – trots allt.

Den allra största kärleken i mitt liv har jag inte träffat idag dagen till ära, men han har ju jubileum i morgon så jag får väl åka och pussa på honom då.

Hasse tyckte vi skulle äta ute idag, men jag styrde av det eftersom jag inte är riktigt ok, skallen är inte riktigt med och jag är jättetrött. Vi bestämde oss för att göra en kycklingpaj här hemma och titta på en film.

Pajen blev jättegod och Borg är en klart sevärd film.  Intressant att se en historia, som man förmodligen borde ha vetat mer om (och som jag förmodligen inte kommer att komma ihåg efteråt heller). Vilken otrolig resa, vilket liv och vad mycket som stängts inne i skallen på tennisstjärnan. Det är inte konstigt att han betett sig lite underligt… förresten inte McEnroe heller. Det är nog inte lätt att leva med kändisskap, förväntningar och demoner som vill ut.

Ja ni förstår kanske att kvällen varit helt fantastisk utan ”utemat” och filmstadsbio.

IMG_6196

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s