Nästan ett år

Ja det är nästan ett år sedan jag skrev ett inlägg… Livet trampar på och just nu känns slentrian som det ord som passar bäst. Jag är extremt uttråkad och rastlös! Jag vill välja själv att inte hälsa på någon, resa någonstans eller gå på konsert. Det är trist att livet styr en på något sätt… på ALLA sätt.

Jag sliter med mig själv i krämpor, ålder och alla känslor som åker berg- och dalbana i mig. Samtidigt vet jag att det finns massor som har det värre än mej och jaa jag vet det, men min känsla äger jag och ibland behöver man tycka synd om sig själv också.

Vädret är… det gör som det vill och jag gillar olikheterna även om jag inte tycker om att bli blöt om fötterna 😛

Planerar för både ett å annat, planer som kommer att gå i stöpet redan innan de ens är uttalade. MEn planeringen är ju liksom en del av upplevelsen så kanske det får räcka… Det har ju gett mig en liten del av tillfredsställelse även om det endast skett i mina tankar 🙂

Drömma kan man ju alltid och det har jag verkligen passat på att göra nu, många långa ensamma kvällar, helger som inte fyllts av speciellt mycket – dels pga världssituationen, dels pga att jag har lite svårt att röra mig ”obehindrat” för tillfället. Kollat igenom en massa bilder och inser att jag har massor av ställen jag vill tillbaka till, och det leder till drömmarna om att besöka nya ställen i världen. Dessutom hittar jag små smultronställen i vår närhet som måste besökas… dock får vi vänta med detta till snön gått bort.

Gött i livet är iallafall våra underbara ungar och såklart barnbarnen. De ger så mycket energi att man håller sig flytande. En ynnest att vi får umgås med dem. Det går så fort och de lär sig så mycket mellan gångerna vi ses så skulle vi inte få träffa dem så ofta som vi gör hade man väl inte känt igen dem från gång till gång.

Men oavsett om det idag känns rastlöst och nedslående så ser jag framåt med tillförsikt. Jag är tacksam för mycket i livet, glad för ännu mer och utan att förringa något/någon så är Husbilen det jag gläder mig mest åt. Det ger frihet och en känsla av att resa även om man bara är ute på tomten 😉 men nu har vi några trippar på gång – återhämtning, batteriladdning, energipåfyllnad, upptäckter, nya vyer… fördelarna är många med detta livet.

Snart kan vi börja samla nya minnen i stil med dessa ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s