Fredag uppåner

Startade dagen med ett fömiddagsmöte och sedan var det lunchdejt med Adde och Gunilla.

Igår fick jag för mig att jag ville komma iväg med husbilen och idag ställde vi på den och åkte och besiktade den. Rena papper och vi var redo. Firade resten av lunchen med Gunilla innan det blev ett par möten med ett par killar innan jag åkte hem å packade i.

är trött i huvudet efter att ha pratat med CSN ett långt tag eftersom det fortfarande är en massa trassel i ansökningarna. Nu är telefonen på ljudlös och vi står i en snöhög i Hälsingland. Bara är, myser och njuter av att vara människa.

det luktar bekant, friluftsliv och frihet. Tyvärr är jag verkligen inte pigg alls, förmodligen började det med migrän och på väg rätt ner i förkylningsträsket. MEN jag tänker inte ge upp utan att kämpa emot och istället ge näring åt friskbiten, D.v.s. C-vitaminer och annat motgift mot förkylningsbaskisuskerna.

jag tänker mig att det ju faktiskt är fredag och jag är jobbveckotrött så att när jag vaknar i morgon är jag lördagspigg 🙂

Hann idag till Valbo för en liten check och i morgon blir det Bollnäs. Har fått ett riktpris på vår Adde och jag är MYCKET  Nöjd!

nu ska vi mysa till det med lite paj och ”på spåret” innan vi kryper ner och sover gött 😊

Fick några kort på våran fantastiske lilla solstråle igår och han ger verkligen fantastiskt mycket till oss ❤️

IMG_6198

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s