Märkligt…

Visst är det lite märkligt att kropp och själ visar tecken inna knoppen fattar? Jag har sagt det förr och det kan upprepas gång på gång på gång…

varenda cell skickar ut tecken, varenda handling indikerar på det och fräset och tjurigheten, närheten till tårarna och den känslomässiga berg-och-dalbanan försöker få mig att fatta!

”Gå hem, göm dej under täcket tag, släpp ut alla känslor som gör att du bara inte kan fungera som vanligt. Gråt, bryt ihop och kom igen… sen.”

ja en av mina tunga dagar är här, å i år lite värre… Tänk att vårat skarmtroll skulle ha fyllt 30 år idag… undrar hur livet hade sett ut om det hade varit på ett annat vis?

vi skulle ha fyllt sociala medier med glada gamla och nya foton på dig, på firandet, på familjen kring fikabordet å på dej öppnandes de presenter du inte önskat dej… eller nåt… inte gamla jobbiga minnen som får tårarna att rinna.

nåja, nu är det som det är och dagen blev rätt ok ändå och jag hoppas att du firat med dem du har omkring dej där du är nu… här lyser ljuset för dig… idag som alla andra dagar ❤️

IMG_6973

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s