Nytt kapitel, mycke kärlek

Ett helt nytt kapitel har startats i mitt liv. En ny tid… jag har blivit FARMOR!

En kär vän sa att ”farmor” är det vackraste ord som finns och jag är benägen att hålla med! Dock har det nog inte riktigt sjunkit in hos mig att det är ett faktum. Den finaste pojken med massor av långt mörkt hår, långa fingrar och mörka ögon. Pappas näsa, mammas färger, en perfekt varelse en blandning av två fantastiska människor.

Både han och hans föräldrar är riktiga kämpar och jag önskar dem all lycka till med nya familjen. Mina tankar finns hos dem hela tiden (såklart). Jag är galet stolt över er!

Jag är rätt slut i kropp å knopp nu, sover mycket och när jag inte sover så är jag tröttare än tröttast. Jag ska ta en vecka för återhämtning nu eftersom det är mycket surr å inte så mycket action varken från mig eller verksamhetsmässigt. Allt för att inte kuta in i väggen. Jag upplever mig som en svamp som just i dagsläget suger åt mig alla känslor som min omgivning utstrålar och det blir virrvarr i mitt huve.

Många känslor denna helg, men de överglänses av ett överflöd av kärlek, man kan knappt fatta hur mycket man kan känna för en liten människa… min lilla prins ❤️❤️

Annons

En tanke på “Nytt kapitel, mycke kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s