På resande fot…

Ännu en resa till London och den här gången tillsammans med fantastiska människor. Dem jag alltid vill ha i min närhet och inte vill vara utan! Maria, fantastiska dottern som är en stor del av mitt liv ❤️ Helena, den extrasyster jag fått och som jag skulle gå i döden för ❤️ och Alma, den fantastiska extrasysterdottern som är både vacker och klok ❤️ precis som de två tidigare nämnda… dessutom hade vi sällskap av Emelie, ännu en viktig brud i mitt liv, mamman till vår prins och sonens livskamrat ❤️. Hennes mamma och systrar var också med så vi var tio skräniga brudar i alla åldrar.

Vi har haft en fantastisk helg och det är inte svårt när man är i London. Helena, Alma, Maria och jag utforskade Hammersmith – där vi bodde, Richmond och Kingston under de två första dagarna. Sista dagen gjorde vi något helt galet mysigt, vi cyklade i Kensington Gardens ovh Hyde park. Vi åt glass och myste runt innan vi kastade oss in i gröten på Oxford street. Helt vansinnigt mycket folk, rörigt och stimmigt med en ljudnivå som va värre än ett jetplan i trädtoppnivå. Lämnade detta larm efter några butikbesök och efter att Alma fått se en liten del av turistfällorna Carnaby street och piccadilly circus.

Vi har ätit en massa god mat, promenerat längs Themsen, flanerat på mysiga gator och gränder, shoppat, firat Marias 23-årsdag, skrattat en massa och njutit av både platser och sällskap.

Det går inte att förklara vad man känner när man trivs så bra på ett ställe, foton lägger sig platt när man vill visa och dela med sig, man behöver uppleva själv. Jag bjuder ändå på några bilder för att ni kan få en aning av det häftiga med vår resa.

Och nää… jag har inte varit till London för sista gången… Tack för att ni ville uppleva den med mig Alma, Helen och Maria… tack för trevliga middagsstunder till övriga gänget 💕

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s