Många funderingar

Minst sagt… men vem har sagt att det ska vara enkelt? Dessutom är det angenäma funderingar 😊

Vaknade rätt tidigt i ett helvitt landskap. Det är galet med snö här överallt och jag är glad att vi åker husbil… det finns i alla fall en chans att se över plogbrinkarna 😝

Vi startade dagen med frukost i sakta mak innan vi åkte till Hasses moster och morbror som bor alldeles nära där vi sovit. Ett kärt möte med hans släkt som vi inte träffar så ofta – för att inte säga aldrig.

fick en gottsamtal, kaffe och en del glada skratt. Dessutom bjöd Birgitta på lite släkthistoria, något som jag uppskattar mycket eftersom jag inte vet så jättemycket om Hasses släkt på Hasses mammas sida.

vi letade oss därifrån via småvägar där det va så vitt att vi knappt såg vart vägen gick. Landskapet är helt magiskt och på radion följde vi dagens drabbning i skidspåret.

 

Vi kom sedan fram till dagens mål och här hände det saker vi inte riktigt hade räknat med. Allting tog en vändning mot något som vi nu sitter och funderar hit och dit, gör ambivalentkors och sliter vårt hår. Allt ställdes om och vi hittade planlösningar och modeller som vi inte tidigare lagt någon form av krut på… hmmm ja nu måste vi komma på nåt bra beslut som vi kan stå för. Oavsett hur utfallet blir.

Därför kan det vara skönt att slölyssna på mello idag ☺️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s