Liten sjuk, mini vild och stor tjej

Blandade känslor snällt beskrivet 😶

Lilla hjärtat blev sjuk med hög feber, rosslig andning och feber. Inget är kul och allt är jobbigt🙁 Pappan jobbar och mamman är rasslig själv. Vi tog hem svart-vita kärleken hit och det lilla vilddjuret har rasat av sig och den gamla damen har sagt ifrån rejält.

det gör ont i en när de små är sjuk och speciellt när de måste ha hjälp med andningen. Och såklart när man inget kan göra för att hjälpa dem. Jag hoppas de får sova i natt ❤️❤️❤️

Vi har varit och gratulerat vår stora tjej, vår fina Hanna vårt första Gudbarn på hennes 12-årsdag… shiiit, vart tar tiden vägen??? Hoppas dagen varit bra och att du är nöjd med den. Nu väntar vi bara på att ni ska komma å hämta era julklappar 😝

I övrigt har dagen varit bra! En ordinarie arbetsdag med samtal, problemlösning, tidbokning och ansökningar. Gofika som alltid på fredagar och en massa skratt. Man mår bäst om man har roligt på jobbet och man får inte roligare än man gör sig.

Jag hade tänkt ut en grym plan för helgen med Falunbesök och shopping, fotboll och barnbarnmys i morgon och Hoosväng och ev. Lite fotboll även på söndag, men det verkar inte bli något  av något av det. Falun finns kvar nästa helg och barnbarn-myset får vänta.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s