Midsommarafton i Småland

 

Vaknade förhållandevis tidigt och när vi drog upp rullgardinen sken solen för fullt! Som sig bör på midsommaraftonen 😉

Vi gjorde oss klar för sista biten ner till Jönköping – i mina ögon den vackraste väg jag åkt i Sverige. Shoppa mat stod på listan och så skulle vi försöka hitta grejer till gasolen eftersom den inte riktigt funkar… nu va det stängt överallt så min egen McGyver fick fixa till det på sitt eget vis.

När dessa missions va avklarade så åkte vi och hämtade Anna. Vi drog med oss henne till Huskvarnaberget och gick till Utsikten. Lika storslagen som svårfotad vy över Vättern, Huskvarna och Jönköping.

Sedan skulle vi hitta något fint ställe att fixa midsommarlunch på och hamnade vid Sannebadet precis intill sjön. Inget dåligt ställe alls!

Go mat, trevligt sällskap och lugnt kan inte bli bättre. Vi myste till det lite där under några timmar och skjutsade sedan hem Anna.

Vi hann inte mer än släppa av henne förrän himlen öppnade sig och regnet kom. Hela resan ner mot Lammhult regnade det, men vad gör det när vi sitter under tak å bara ska frakta oss?

Vi kom fram till Hjälmsbodarna där Anders o Ulla hade fullt hus av sina vänner i RSMH. Trevligt bemötta, fylld med massa gött och några skratt senare fortsatte vi till deras stuga i Lammhult och installerade oss.

Anders, pojkarna och Annie kom efter en stund och vi satt uppe och pratade en stund innan vi kröp till kojs…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s