Semestertider – ny resa

Massor med veckor sedan jag skrev något här. Massor har hänt men det jag nu kommer att berätta om är sommaren 2016 års sommar semester.

Jag startade tidigt som tusingen den 27/7 för att ta ett tåg från Gävle till Arlanda. Där hittade jag till slut min gate och checkade strax in på planet som skulle ta mig till Sveriges framsida, min i alla kategorier favoritstad GÖTEBORG! Världens bästa Taina mötte upp i en gammal ÅIF-mundering. Kläder som hennes son fått kvar sedan sin tid i Årsundas P90-lag.

Vi drog oss mot centrum och jag kunde bli av med min packning på hotellet innan vi parkerade bilen och tog oss till Trädgårdsföreningen. Fika i den mysiga miljön, långt samtal och en massa skratt innan vi tog en promenad i parken. Det är fantastiskt att man kan ha en sådan fin park mitt i stan och att folk uppskattar den. Här fanns alla kategorier människor parkerade på filtar för pick-nick, promenerandes eller bara hängde för ro´s skull.

Vi åkte senare till Gunnebo slott och promenerade i slottsparken. Vi pratade hela tiden och tiden gick fort – som vanligt. Taina skjutsade mig till hotellet och lämnade mig sedan. Jag vilade en stund innan jag gick ut på stan och införskaffade mig lite duschcreme, shampo, balsam, lotion och deo. Hade inget med eftersom jag åkte utan incheckat bagage. Hittade ett par byxor och en tröja också och självklart kunde jag inte missa det sedvanliga besöket på Lagehause.

Gick sedan och åt en enkel ”middag” på Donken innan jag gick tillbaka till Eggers och duschade och myste in mig på rummet. Sängen va som en hög tegelstenar och det va temperatur som i en bastu, men jag somnade till slut i alla fall.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s