Flytt från byn

Med allt tråk i bagaget tog jag idag mina väskor och flydde från byn… Hoppade på tåget i Sandviken och hamnade i Umeå. En mycket fin stad det lilla jag har hunnit se.

innan jag åkte hade jag några samtal och högskoleansökningar… Och en inbokad lunch. Samtalen gick över förväntan och ansökningarna gick iväg som de skulle och vi håller nu alla tummar att det blir studier för några till i höst… Dock blev lunchen ensam på selmas… Vilket va tråkigt när jag tagit mej ner på stan, men det är så ibland.

nu ligger jag i en helt okej säng i Umeå. Mätt i magen och ganska nöjd… Har fått lite  distans till tråkigheterna på hemmaplan. Dock vandrar tankarna fram å tillbaka.. Jag hoppas att föreläsningarna kan ge mig en del annat att fundera på.

Rummet jag tilldelades är faktiskt rätt coolt, sängen står med fotändan mot fönstret, utsikt över en massa tak och en byggkran. Vid huvudändan finns en praktisk bänk, en ”dold” strykbräda och ett skrivbord. Mitt emot är handfatet och toaletten har bara en toastol och en dusch. Dessutom är det en glasvägg mellan duschen och rummet… Inte lika coolt måste jag säga…

nu struntar jag i det här å ska kika lite på tv… Haregöttalla

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s