När Balder blir en bris på sjön…

En dag med mest förflyttning, men eftersom vi väljer att inte köra ”stora” vägar så blir hela bilåkandet spännande och äventyrligt!

idag har vi sett de mest hisnande platserna, åkt på snirkelvägar som ibland kändes smalare än bilen och förflyttat oss från berg till hav på riktigt.

Väg 44 mellan Brusand och Flekkefjord va inte att leka med! Jättesmala kurvor runt bergsklippor. Dessa klippor gjorde att man inte hade en susning om ifall det kom möte… och när de kom någon från andra hållet kom de fort som tusan! Tur det ändå va på ställen där det gick att mötas (hjälpligt)… några fick faktiskt backa också…

Men vilka ställen vi sett… det är vackert i Norge… det är synd att allt är så galet dyrt!

vi hade bestämt oss för att åka färja till Danmarkfrån Kristiansand… prelbokade och åkte till terminalen. Väl där gick det inte att genomföra bokningen för det va fullt 😩

Det löste sig till slut på så sätt att vi fick boka en båt som går i morgon bitti istället och vi åker från ett ställe 20 mil norr om Kristiansand istället.

Nu har vi hamnat på en ställplatsi närheten av den terminalen och ska nog bara blunda ihop för i Morron blir det ingen sovmorgon!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s