En ynnest att få vara…

Mamma!

att få vara eran mamma är speciellt och jag är enormt stolt över det ni är, det ni gör och att ni vuxit upp och blivit så kloka och fina människor! All få guldkanten i tillvaron och få vara farmor till vackra Ludwill gör mig saligt lycklig. Och jag ser ju också vad han gör med er 🙂 har dessutom den stora äran att ha få in ytterligare en underbar människa i livet. Ännu en mamma som gör även mitt liv roligare. Tack Emelie för glädjen du skänker.

kan inte låta bli en dag som denna att fundera över mitt tredje barn, hur han hade varit och vad han hade gjort. Men jag är helt övertygad om att han har det bra där han är. Men han fattas mig!

helgen har varit magiskt underbar med fina dagar och mysiga stunder. På fredagkvällen grillade vi hemma hos Rasmus och Emelie. Maria förgyllde tillvaron då också – kom hem redan på torsdagkvällen. På lördagen åt vi frukost ihop hemma hos oss och sedan fick vi ha Ludwill ett helt dygn.

Tog med oss pickÅpack till Hoo och firade mamma. Hon fyllde år på fredagen och så blev det lite firande av morsdag lite tidigare. Mysigt att bara vara och umgås en dag. Rasmus spelade fotboll i Torsåker – de vann och han gjorde det enda målet i matchen- innan de kom ner och åt med oss.

Vaknade på söndagsmorgonen på absolut bästa sätt! Ludwill som är på riktigt myshumör och med sina ”öh”  ”oh” och sitt speciella sätt att få vår uppmärksamhet.

frukost med alla barn idag igen innan de åkte till gävle för lite shopping. Maria passade på att åka hem till sitt när hon ändå va i ”stan” så till middagen saknades en.

har hunnit med att pressat i solen (på mitt sätt), badat, sovit middag, handlat inför veckan, uppdaterat ”todolistan” haft en äcklig fästing som fastnat på axeln och nu sist kollat på Robinsonfinalen.

jag är supernöjd med helgen och längtar lite mer efter semestern… inte för frånvaron från jobbet utan närvaron av frihet och sovmorgnar…

Helgen i några få bilder, underbara sommarkvällar, vackra dagar, poolhäng och go mat. Och så presenten från alla fyra mina raringar. TACK ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s