Jungfrutur, sol och vårkänslor

Äntligen kom dagen då vi tog fröken på jungfruturen!

vi startade i Österfärnebo med en laserbehandling, sedan bar det av på delvis nya vägar – och som vanligt omvägar – till Grisslehamn. Vi var rätt sena dit, men kunde stå på en parkering eftersom allt var fullt.

Att sova i denna bil va precis som vi hoppats lite bättre, lite smidigare och mycket bekvämare. Det luktar fortfarande nytt och vi hittar inte i skåpen och en del skåp är fortfarande tomma.

Tog en tripp med Eckerölinjen och käkade gött, myste lite ute på däck, handlade lite och bara va några timmar. Väl tillbaka drog Hasse för att hämta Kabina medan jag stannade med lasten vid terminalen… det kom fram en man å frågade om jag blev kvar då jag skämtsamt sa att jag missat bussen… han frågade vad jag kom ifrån och då säger maj som man brukár ”utanför Gävle” – trevar fram Sandviken å han säger till sin kompis ”inte Årsunda…”

hmmm fast det är där jag bor säger jag och vi konstateraratt vi campar på samma ställe för typ 13 år sedan. Han kom ihåg Hasse men inte mig och jag kom ihåg kompisen som bara varit där en enda gång – där i bjursås… Vi camperade en säsong ihop innan vi brötupp och han och hans familj tog över vår plats…

Världen är liten!

Nu har vi i alla fall hittat ett guldkorn att fricampa på. Lugnt åskönt å självklart grusväg hit… havet precis på knuten och inga hus i närheten… solen harvarit fantastisk i dag och vi satt ute och njöt på kvällskvisten… en liten promenad och jag känner mig mycket nöjd…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s