Vardag deluxe

Back on track i 120 knyck!

Sparkade igång jobbet igen igår och idag är jag helt förvirrad över speeden och de snabba vändningarna. Nu ligger det papper överallt, inkorgen hotar att sprängas och jag blandar ihop alla namn på de personer som kontaktat mig under förra veckan, vill träffas och folk som ringt idag och igår.

Nu är dagarna som vanligt igen som ni förstår av ovanstående… lika här hemma! Igår handlade jag direkt efter jobbet och kom inte hem förrän efter kl. Sex. Idag hälsade jag på en fin vän innan jag åkte hem och på vägen hem passade jag på att smita in till min lilla gofis så mamman fick duscha 😍

Nu sitter vi här i soffan/fåtöljen dästa efter en fantastisk ost- och skinksallad. Kvällens underhållning står bl.a. GW för. Jo vi sitter kanske och slumrar lite också, vi har ju kommit till den tiden i livet då kvällarna är korta, nattliga besök på WC och uppvaknanden före klockans alarm ljuder.

På fredag åker jag med Mia till Göteborg för batteriladdning och mys. Samtidigt ser vi fram emot nya tider och Planer växer fram om påskfirande… vi kan nog inte låta bli att åka iväg en sväng med nya pärlan. Skärtorsdag – påskafton. Därefter kommer Bea och vi jobbar som vanligt under påsklovet.

tråkigt vardagsinlägg, men det ska ju vara såna också… jag är inte mer spännande än så här å det duger förträffligt för mig… sijolejter

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s