Toppenhelg

Och har ändå en hel dag kvar!

startade med en halvdag flex och följde med fantastiska syster Helena och Alma till Thuns. Första besöket för mig och jag fick en hel del kul med mig därifrån!

fortsatte sedan till Maria och så åkte vi och käkade på pizzahut. Tjejkackel och en massa skratt innan Maria och jag släpptes av på Fålhagsleden och Helena o Alma åkte hem.

IMG_6220

vi myste in oss i varsin filt och kollade på en film, pratade ännu mer och myspyste innan vi kröp till sängs å somnade rätt fort.

idag vaknade vi rätt tidigt, halvsov och drog oss till niotiden. Bestämde oss för att röja i lägenheten istället för att strosa runt i Uppsala eftersom solen lyste med sin frånvaro och det va lite gråkallt ute.

fick för mig att kolla instagram och såg att Mats och Hillevi var på hemväg. Skickade ett sms och chansade på att hinna på dem för skjuts hem – och det gick hem!

De kom och hämtade mig och jag va hemma redan i halvtvåtiden. Sparkade igång Hasses bil och åkte å hämtade Bella. Hem och fixade lite, men höll på frysa ihjäl hemma så jag åkte till Ludwill och fick lite kärlek.

när Hasse kom hem åkte vi in till Sandviken och handlade å hämtade bilen.

kvällen är ung – andra chansen är över och vi är på väg i säng. Hasse sover i soffan, drömmer att han är en motorcykel och jag klipper med ögonen. Dags att erövra kudden där inne i husets skönaste rum…

i Morron blir det bakning å Vasalopp…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s