Sista februarimåndagen

För i år… och den va väl som de flesta andra måndagar.

upp å in i duschen sen iväg till jobbet precis som vanligt. Dagen flöt på med de vanliga sysslorna och mötena och det som mina dagar normalt fylls med.

va på ett besök på Ånyo för lite pepptalk innan jag åkte hem och fixade käk. Sedan rullade de in alla mina – Maria kom hem och Rasmus, Emelie, Ludwill å Loka kom också så det var fullt hus här – å det är så härligt när vi samlas alla.

käkade, surrade och bara va. Charmtrollet Ludwill stal det mesta av showen och med all rätt.

fick ett gött samtal från en vän från förr och det är ju alltid trevligt. Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge till nästa gång!

har kollat runt lite nu när lugnet har lagt sig angående färjepriser och andra vägkostnader i Norge. Där kan det bli dyrare om man planerar och bokar i förväg.

Det får mig att tänka på det här med att planera eller att vara spontan. Vart tog alla spontanbesök vägen? Jag kan räkna de som kommit hot och hälsat på oss spontant – bara för att de hade vägarna förbi – på ena handens fingrar och då tänker jag de senaste fem åren. Måste man boka träffar idag, eller bjuda hem folk? Eller ännu ”värre” bjuda hem sig själv till de personer man gärna umgås med?

har vi kommit till det stadiet i livet att vi glömmer våra vänner för att vi inte har bestämt att ses eller låter vi bli att umgås för att vi inte vill, har tid eller orkar?

Eller är det så att vi inte har några vänner kvar?

tål att tänka på.

Nu är det faktiskt så att det är kväller. Tidigt jovisst, men det är ju jobbdag i Morron å… å vem vet? Det kanske kommer nån på besök 🙃

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s