Lagom är bäst!

Och en lördag som den här är precis så!

Valde att ta lite sovmorgon till Hasse inte orkade vänta på frukosten mer och kom in å väckte mej. Upp ur goa sängvärmen och i myskläderna och fick sätta mig vid dukat  bord – inte fy skam.

plockade lite, bytte i tvättmaskinen och kollade till och från på curlingfinalen för herrar och gratulerar dem till ett silver.

Gunilla kom över och sällskapade en stund, lite kaffe och kortspel medan Hasse va ute å poade med snöskottning, igångsättning av skotern och pulkabackepreparering.

Därefter kom han som vi väntat på… det bästaste som finns. Emelie och Loka va också med och vi hade en lat eftermiddag med bus å skitsnack… Ludwill fick hänga med på en repa på skotern med farfar och sedan leka lite i snön till han va en liten snögubbe 😉

IMG_6208

När Rasmus kom från jobbet käkade vi lite – Tacos. Enkel lördagsmat när man vill umgås mer än stå å laga mat. De gick hem nästan direkt efter maten och Ludwill somnade ovaggad efter allt bus både inne och ute. Han vaknade inte fast vi va tvungen att byta på honom då vi märkte att ”något hänt i blöjan” när han somnat 😜

Nu slöar vi till mello – mest för att inte gå å lägga oss för tidigt… va lite sugen på kortspel, men 1. Vi har ingen att spela med 2. Känner att vi nog ändå är för trötta.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s