När vardagen kom ikapp

Redan onsdag och jag har knappt fattat att veckan börjat!

verkligheten har kommit ikapp och det känns fortfarande bra med helgens bravader. Däremot är jag fortfarande trött. Det är väl därför dagarna bara går och jag inte riktigt hänger med. Jobbet rullar på och jaa jag vet att jag förmodligen borde inhandla lite tillskott för att må gött  – det är ju bara så drygt att åka ner på stan 😜

Hasse har jobbat långa kvällar så det har varit -och är- lite ensamt på kvällarna men so what! Jag har ju lagt mig tidigt och sovit när han kommer hem. Fast det kan ju bero på att jag blir uttråkad på å vara ensam.

kollar på löjliga tv-program, viker tvätt, stökar till och funderar på vad jag vill med livet. Finns massor av roliga saker som jag skulle vilja göra… kanske en ”att-göra-innan-jag-dör-lista” vore bra att göra.

för att fördriva tiden har jag börjat göra reda på vårt liv, matlistor, städlistor, prioriteringslista på det som måste göras här hemma, budget mm. Och vet ni? Det är faktiskt skitroligt.

Jag har idag konstaterat att mina matinköp är väldigt osunda… småskvättar flera gånger i veckan… meeeeen det är ju såååå tråkigt att handla mat!

sen har vi otroooligt många olika poster dit våra pengar går… men jag knöar ihop en del så jag håller det nere… men vad har ni för poster med i era budgetar? Give me some hints…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s