Återhämtning och utseendefixering

Sovmorgon, sen frukost i sängen till OS.

vaknade utsövd och med ett huvud som fungerar som jag är van – med det inte sagt perfekt. Mår rätt bra och det känns skönt att ha en återhämtningsdag.

tänkte jag skulle kolla på hela skidsprinten, men det sket sig. Jag somnade och när jag vaknade var det över. Men jag kan i alla fall känna glädje över en guldmedalj på damsidan och en fin femteplats (var) till två lovande kämpar som det ska bli mycket kul att följa; Hanna Falk och Oskar Svensson. GRATTIS!

fortsatte med mitt slöande och plötsligt kom Hasse hem. Tiden går fort fast man har tråkigt.

har idag haft tv:n på och hört lite till och från. Jag hörde vid något tillfälle att man pratade om utseende, fixering vid detta och alla ideal som vi peppras med hela tiden. Jag känner igen detta tänk om övervikt, undervikt, konstiga tänder, glasögon etc. Etc. Vad är det för fel? Vart gick allt fel? Vi duger väl som vi är? Mår vi bra gör vi bra och jag tror att alla har någon som älskar dem som de är… i alla fall de allra flesta.

jag tänker själv i banorna som att jag ser ut som en tunna, håret blir risigt hur jag än gör, kläderna är samsamma svarta alltid osv. Men jag tror jag ska börja Tänka som Stina Volter, vilken fantastisk förebild!

Jag ser ut så här! Det här är jag! Jag är bra som jag är!

Och faktiskt så tror jag att de allra flesta människorsom jag har omkring mig tycker precis så… varför kan då inte jag tro på det?

Vi kanske ska börja säga lite mer vad vi tycker om vår omgivning? Bara nåt snällt till människor vi möter, kollegor, familjen… och varje gång man känner att ett ”ont” ord om någon (bakom ryggen), sätt stopp och tänk efter: mår jag bättre av att säga det här? Blir jag en bättre människa av att yppa det? Är jag sötis eller är det personer jag inte tycker om? Båda? Varför?

Men släpp det då, man behöver ju inte engagera sig och lägga energi på dem då om det bara genererar negativ energi. För är det något man blir ful av så är det just baktal och skitsnack…

Fick på min tid på Statoil lära mig något som fortfarande sitter inpräntat!

”Alla människor skänker glädje! Somliga när de kommer, andra när de går.”

Tänker man så kan man kosta på sig att vara glad, trevlig och tillmötesgående mot alla, de flesta kanske jag aldrig träffar igen.

trevlig kväll mina underbara och vackra vänner!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s