Återseendet

vaknade upp till dagen D.

Idag får vi träffa det finaste som finns igen efter 20 dagar! Ludwill, Rasmus och Emelie möter upp oss i Ullared!

Fick stå på en parkering en bit bort, extraparkering när det inte finns plats på den vanliga… det innebär att det förmodligen är väldigt mycke folk i butiken dagen till ära… det innebär också att vi kan stå tillsammans trots att det är olika typer av fordon vilket va bra för oss.

Vi fikade lite innan vi gick till den gula byggnaden, armbågade oss fram och hittade väl en del ”nödvändigheter”…

Hasse, Rasmus och Ludwill gick tillbaka till bilarna för att göra lite käk medan Emelie och jag kämpade ett tag till i butiken. Det va längesedan jag upplevde att det var sådan kaos på folk här, men jag skrattade mest åt alla ”fullfartsracande” tanter, suckande uttråkade gubbar, skrikande trötta barn och alla stoppklossar som måste stanna mitt i gångarna och jämföra fynd…

vi ångade sedan tillbaka med våra vagnar till bilarna och hoppades att allt skulle få plats och såklart var det inga problem alls! Vi åt tacos tillsammans innan vi skilde på oss för ett tag.

Hasse och jag åkte till Taina och Walle och hälsade på. Har förmodligen sagt det förr men gör det igen; de är nog det mest gästvänliga och genuina människor jag känner! Fick träffa Paula som vi inte sett på typ 12 år (är det så länge sedan vi va på Gothia cup första gången?). Och vi fick fantastiskt god mat!

Satt uppe å pratade strunt ett tag innan det blev sussdags… imon väntar en lång varm dag i Sveriges vackraste stad…

sovgott 😴

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s