Leta plats efter transport

Tog det lugnt på morgonen. Boråsaren som stått granne med oss inatt kom å surrade… han hade ett munväder värre än någon annan jag träffat… känner ett par hemomkring som skulle gilla det men inte själva hinna med å flika in med nåt.

Tömde ur vatten och gråvatten innan vi lämnade platsen. Därefter for vi vidare över bron å in i Sverige. Bron kostade 1040kr och här kom också den första gränskontrollen där vi fick visa pass (körkortet räckte).

In på mekonomen för att handla bromsbelägg till Adde, han har gnällt rätt länge nu 😔. Sedan tog vi en Ica Maxi för att fylla på förrådet med mat.

Hasse skulle fixa bromsarna medan jag handlade men saknade rätt storlek på hjulbultsverktyget… nåt vi borde ha kollat innan vi åkte! Vi får vara glada att vi inte råkat ut för en punka på vägen – då hade det kunnat bli tokigt…

Nåja, efter Malmö tog vi lite mindre vägar norrut… har en liten tanke om vad vi ska göra i morgon. Därmed började vårt letande efter sovplats för natten. Vi besökte några badplatser, missade några och hamnade till slut vid ”Svarta bergen”.

Gick en kortare promenad och fick lite historia om vad man gjort här tidigare, hur det blivit som det blivit och hur det gick till när brytningen var i full action.

Intressant ställe som vi heller aldrig åkt till om vi inte letat sovställe…

Dagens rutt blev mest transport…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s