En annan värld

Dagens etapp var mest förflyttning från A till B på en halvstor väg mellan campingen i Luxemburg till grottor i Belgien. Vi hade tänkt åka vidare men ändrade planen…

När vi precis kommit över gränsen kom vi till ”mackbyn” Martelange. Här låg alla varianter av mackar på rad, säkert 25-30 olika… anledningen tror vi är att bränslet var mycket billigare i Luxemburg och nu va detta sista chansen att spara några kronor.

0.936€/l mot 1.237€/l 5km längre bort, det gör en del i plånkan.

Vi hamnade i byn Han-Sar-Lesse där grottorna ligger, ett litet ställe med mycket turister. De hade en massa saker häromkring och man kunde köpa kombinerade biljetter till de olika ställena men vi va nöjd med grottan.

Mer än nöjd! Trots lite rassligt med guidningen så hängde vi med hyggligt på det hon informerade på engelska. Det va en galet häftig upplevelse iaf.

Vädret idag har varit bra, soligt och tryckande varmt så det va för mig en bra dag att gå i en grotta. C:a 2 km gick vi genom berget.

När vi kom hit fanns en parkering för husbilar och det var även en ställplats. Därför bestämde vi oss för att stanna här över natten. 11€ för en natt med el.

Nu har vi precis tagit en promenad genom byn. Stannade och tog en öl/glass. Äkta Mövenpick hade de här å kom på hur galet mycket jag saknar Hemglass’ mövenpickglass.

Nu blir det en dusch i bilen innan Macahan ska få sällskapa oss till sömns 😃

IMG_0028

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s