En dag i bilen

 

Idag har varit en ”bara-åka-långt-dag” helst få undan några mil också… tyvärr är det så att om man har otur så är det stopp efter de stora vägarna, å då är det köer direkt.

Jag kan säga utan att ljuga att det varit den värsta dagen idag. Är glad att Hasse är så lugn som han är när jag blir hysterisk över alla chaufförer som beter sig som svin.

De tränger sig in på alla möjliga och omöjliga ställen, som om de skulle vinna så mycket tid på att köra om en bil i en kö på flera km.

Sedan – när det flyter på – går det fort! Och flera sitter med telefoner och trixar, det går vingligt och ojämnt… en höll på med nåt så han kom över i vårt körfält så hans backspegel slog i våran… vår höll men inte hans… Han ville att vi skulle åka av vid nästa avfart – förmodligen tyckte han att det va vårt fel.

Vi skulle ha svängt av där men fortsatte eftersom han verkade så irriterad.

På grund av ovanstående incident och vägarbeten hamnade vi lite ”off planering” och kom ut på små vägar genom ännu trängre byar. På fälten slåss vindsnurrorna med enorma områden med solceller och kraftledningar… det är grymma vidder här och det börjar nu bli lite kuperat.

Har nu hittat romantische strasse och ska imorgon följa den och kanske turista lite mer än de senaste dagarna. Men Gubben älskar att köra å kan åka hur långt som helst, dessutom ser han inga ”turist-ställen” att stanna på…

Vi hittade till slut en ställplats i byn Röttingen; Wohnmobilstellplatz Röttingen, Neubronner Str., 97285, men den va lite trist så efter en liten prommis av gubben hittades en annan precis bredvid.

Pyttesmå skyltar var det, men Hasse traskade dit å fråga 😜5€/natt inkl. El och tillgång till servicehus… nerköp tänkte vi först när vi såg att det va på logen men när vi kom in! WOW! Weinban Back heter stället ifall någon vill åka dit 😃

DSC_0565

Vi bestämde oss för en promenad in till byns centrum, men kom inte så långt innan himlen öppnade sig… blöt hann vi bli så det räcker… tur jag köpt en torkställning att ha i duschen 😊

Det lilla jag hann se av platsen var i alla fall fantastisk…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s