Precis som jag vill ha det

Det är så skönt att bara vara, att inte ha någonting planerat alls. Precis som hela den här jul- och nyårshelgen har varit. Så här vill jag ha det jämt!

img_5436

Hasse har lite dåligt samvete för att han håller på med något hela tiden. Men det behöver han inte ha för min skull… jag njuter av att bara vara. En soffa, en filt och en bok… behövs inte något mer.

jag har nu börjat lyssna på en serie av Mikael Ressem, en Gävleförfattare som har skrivit en deckarserie som utspelar sig i Gävletrakten… jag tycker den är riktigt bra och inte minst när man kan följa med och vet vart de är… Hedesunda, Vinnersjö, Gysinge… 😄

Idag har jag dock blandat mitt boklyssnande med lite funderingar om en ev. Europatripp. 10-12 länder, X antal mil och 24 dagar hmmm… ja det skulle vara mysigt!

Men det jag måste ta tag i först är vad jag ska göra, hur jag ska gå tillväga och tänka ut – vad är det jag vill? EGENTLIGEN?

Nåja, har begärt semester på torsdag så vi ska kunna åka iväg med Adde, så det mest angelägna är att fundera ut vart vi ska fira nästa helg 😊

Nu är det i alla fall dags att sova – jobb imorgon. Vad man nu ska hitta på å göra då.

img_5435

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s