Sveriges framsida…

…och besök hos ett par av de mest fantastiska människor jag känner.

Vi lämnade Ulricehamn för Göteborg dit vi anlände i lunchtid. Hasse som gått upp tidigt för att jobba va lite trött så han tog en tupplur på ett par timmar. Sedan tog vi en rejäl stadspromenad, genom saluhallskvarteren – nästan till Feskekörka och sedan via trädgårdsföreningen och nordstan tillbaka. Stannade å lyxade till det med en lunch bredvid rosariet. På nordstan blev det ett besök på lagerhaus och inget mer – det va alldeles för varmt.

Vi hade lite tid att ”slå ihjäl” eftersom Maria skulle komma med flyget 21.20 så vi bestämde oss för att ta en nostalgitripp till Lillebybadet där vi campade de två första åren på gothia cup. En helt magisk eftermiddag fick vi där på klipporna till vågskvalp, måssktin och solnedgång.

Därefter rullade vi vidare till Landvetter och hämtade upp Maria och fortsatte sedan till Frillesås -Stråvalla och hittade på ett par nattugglor. Taina och Walle är ett par av de mest gästvänliga och trevliga människor jag känner… Sådana vänner som man kan lämna och inte träffa på ett år och sedan bara ta upp samtalet när man träffas igen. Och Taina är helt otrolig att fixa ”hemtrevnadskänsla” det är små detaljer överallt… Hon har blick för det där lilla extra! (AVUNDSJUK) bjussar på lite smakprov… Lite suddiga mobilbilder…

 

Vi son på deras uppfart inatt och käkade frukost med dem innan vi drog till Ullared och Gekås… Där gick vi bananas och handlade järnet – massa kul hittade vi.

nu står vi på en rastplats där vi senast vi va här hade Johnny med oss… Det är vackert här och det har blivit lite av en nostalgitripp det här…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s