🔆👛 Sol och shopping

Startade denna dag med att sÀga hejdÄ till Maria kl. 5.00 dÄ hon skulle vidare till London. Somnade om och nÀr jag vaknade nÀsta gÄng va de full fart pÄ systrarna.

Vi gjorde oss klara och gick ner pĂ„ stan och letade pĂ„ ett fukosthak och fick jĂ€ttefin frukost… 25€ för tre, igĂ„r Ă„t vi frukost för 24€/ person…

image.jpeg

DÀrefter tog vi en promenad för att leta reda pÄ spanska ridskolan och den hittade vi! MÀrkligt hur nÀra alla stÀllen Àr varandra nÀr vi gick emellan och sÄg det frÄn trottoaren istÀllet frÄn bussen.

Vi hittade sÄ smÄningom tillbaka till Karlsplaze och köpte oss biljetter till scs, ett köpcentrum utanför stan dÀr vi kommit pÄ att det finns ett primark. Efter lite biljettrassel kom vi iallafall pÄ en spÄrvagn/tÄg och Äkte ivÀg. C:a 40-45 minuter senare var vi framme. 50% av dagens mission var i hamn.

Vi gick hĂ€r hela dagen och shoppade loss, jag handlade nĂ€stan bara till mig sjĂ€lv…
2 koftor, 1 poncho, 1 t-shirt, 1 linne, 1 par mysbyxor, 3 tights (2 lĂ„nga Ă„ 1 korta), 1 par ballongbrallor, 1 par skor, choklad och tre presenter… Allt detta har jag betalat 135€ för.

image.jpeg

Sedan fick vi lite trassligt nĂ€r vi skulle tillbaka. Det gick inte att köpa biljetter… Eller vi fattade iallafall inte hur man skulle göra. Vi fick hjĂ€lp av en gullig kvinna, men dĂ„ fungerade först inte Britt-Ingers kort. Ingmarie tog över men dĂ„ fick vi ut tvĂ„ biljetter sedan dog apparaten! Till slut köpte jag en biljett till pĂ„ den andra automaten och till slut kom vi ivĂ€g.

Vi klev sĂ„klart av pĂ„ fel station, trasiga kassar, trötta ben, törstiga ”kĂ€rringar” och vansinnigt varmt ute. Till slut hittade vi rĂ€tt vĂ€g och kom förbi fontĂ€nen som Maria och Ingmarie va till igĂ„r kvĂ€ll…

(KvÀllsbilder pÄ den kommer senare)

Vi tog vÀgen genom Stadsparken tillbaka till hotellet och stannade pÄ en mysig restaurang och fikade med glass, kaffe Ä lÀsk.

Packade sedan av oss pÄ hotellet innan vi gick ut pÄ stan igen Ä kikade pÄ lite folk, hÀstekipage och bara va ett tag.

Nu sitter vi i lobbyn Ă„ bloggar Ă„ ska bestĂ€lla taxi till i mon… 04.00 lĂ€mnar vi detta hotellkomplex och denna stad… En otrolig resa, i en fantastisk stad!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s