På väg mot slutet

Efter två fantastiska dagar på ett ställe man skulle kunna stanna på hur länge som helst så lämnade vi då Näsfjället och Lekåsvägen. Vi hade inga bestämda planer för hur vi skulle åka och vad vi ville se, så vi åkte bara på måfå.

Hamnade i alla fall i Trängslet för att beskåda den stora dammen. Maffigt bygge och häftig omgivning men pyttelite vatten… Det såg nästan ödsligt och övergivet ut.

Vi stannade efter vägen för att njuta lite av solen, ta en kopp kaffe och bara känna ledigheten strömma igenom… Mycket mysigt.

Vi fortsatte sedan till Rättvik – där vi alltid gör ett stopp om vi åker förbi. Vi fick där sällskap av Mats och Hillevi som kom ikapp oss. Grymmat på ett ställe som dock för dagen hade en ”bad foodday”. Inget större fel egentligen, men lite torr kyckling och majskolven var inte sådär magiskt ”förförande” god som den brukar… Men mätt blev vi i alla fall.

9.jpg

Sedan skildes våra vägar i alla fall, vi åkte till Plintberg ovanför Tällberg och njöt av en otrolig utsikt över Siljan – Mats förslag.

Sedan stannade vi till i Insjön för att hinna kuta runt på CO en kvart, ta en glass som efterrätt och kolla kartan lite.

Vi hade funderat lite smått på en favoritplats – Dådran – men nu fick det bli en annan favorit…

Efter att ha bestämt oss, tagit av på fel väg och som vanligt kommit in på en av alla dessa grusvägar hittade vi rätt väg för att ta oss dit vi skulle – och nu sitter vi här och väntar på att pannan ska göra varmvatten så vi kan duscha innan vi kastar oss i famnen på familjen Macahan igen…

Det ska va gött å leva…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s