Tillåtet att vara slö på semestern

Idag har varit en mellandag – en riktigt slödag. Det har regnat till och från så vi valde att ta det lugnt idag, morgonpromenad, läsa/lyssna på bok, sövas av regnet, kolla in en klippa vi missade på vägen hit och byta camping.

Vi missade att stanna vid Flydalsjuvet på väg ner till Geiranger, så efter vår tur runt i hamnen så bestämde vi oss för att åka dit. Vi tuffade upp i backarna via vägen som möter sig själv överallt och upplevde. Det var en grym upplevelse – skräckblandad förtjusning om man säger så. Det hade regnat och såg halt ut på klipporna så jag tycker nog att det va skönt med räcken även om jag hade lite svindel av att gå där.

Vissa hade inte riktigt den känslan – se bilderna som kommer.

Hasse va lite sugen på att åka till ”Västerås” men vi bangade när vi såg skylten… Eller jag, han hade säkert åkt om jag inte sagt till 😛

Efter den turen vände vi nedåt igen men valde en annan camping – lite ovanför Geiranger och betydligt mindre, lugnare och mer passande för oss. Men tokigt folk finns överallt, Kan inte köra bil med husvagn och ändå ger sig iväg ända från Tyskland med ett sådant ekipage. (hur mycket plats som helst att parkera, men man kopplar av och drar in husvagnen för hand). Dessutom lite drygt en meter framför oss!?!

Vi har nu precis ätit – enkelt men fantastiskt gott – och sitter nu med varsin dator och bloggar/mailar-kollar jobb. En lagom lat dag med andra ord… semester när den är som bäst. Strax ska vi fortsätta titta på Familjen Macahan…

 

Vissa kort ät tagna med mobilen – jag tror ni ser skillnaden… men har inte kameran med på ALLA strövtågen…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s