Lagom lat, varm och pms

Idag har varit en grinig dag… Jag är inte gjord för detta väder och kan man inte svalka av sig i ac blir jag knäpp. Ac:n balla ur pga. Öppna dörrar och jag gick bananas… Ibland fungerar det bara inte att hålla igen och jag känner att ”det måstevara nåt fel” eftersom jag aldrig (väldigt sällan iaf) fryser. Är avis på folk som fryser eftersom man då iaf kan klä på sej eller mysa ner sig i filtar… Men det behöver man inte här!

utbrottet kan iofs bero på pms eftersom jag nu på gamla dar reagerar betydligt mer på alla sätt den tiden på månaden. Grinig, tvär och inte alls lika glad som vanligt… Jag brukar kunna dölja det bra, men nu är alla uppå varandra hela tiden å det blir lite tjurigt. Sorry för trampade tår, men that’s me for now.

Det har varit en lat dag. Lite sola, lite bada i poolen, snaskat fruktsallad, kollat på tv – det stora tårtslaget*2, käkat grillat och spelat lite kort. Med andra ord har vi haft semester… Idag igen… I morgon hotar de med regn – ganska mycket regn – så vi planerar att shoppa lite då.

men nu är det läggdags här, när det strax är dags för er hemma att kliva upp…

image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s