Sista dagen…

… i Fort Lauderdale… Och Hasses födelsedag.

För trettio år sedan skolkade jag från skolan för att vara hemma och fira min stora kärlek på 20-årsdagen. Jag och Lennart cyklade från Högnäs till Österfärnebo för att köpa en tidning där jag satt ut en grattisannons.

För tio år sedan firade vi dagen med vänner i Tallinn. Sedan hade vi fest i bystugan med partypärlan som roade oss.

I år har vi svettats stånkat i värmen. Det är väldigt varmt och väldigt mysigt. Som sagt sista dagen idag i detta hus på denna plats. Vi har slöat vid poolen, varit på sightseeing med Hasse här i trakterna. Vi hamnade mot beachen och kanalområdet med sina mer än grymma yatcher och hus stora som tempel.

Jag mitt arsle glömde kameran vid huset så bilderna är antingen Marias eller tagna med mobilen. De sistnämnda är alltså inget vidare…

Vi stannade också på ett walmart och införskaffade lite onyttigheter och onödiga saker, men det är kul å handla där man normalt inte handlar.

Sedan vände vi tillbaka till hårt hus och gjorde mat – Hasse hade bestämt att vi skulle grilla ribs och kyckling och till det blev det klyftpotatis och majs och annat gott – mmm.

nu har vi firat klart och allmän förvirring råder eftersom vi ska packa om till nästa del av resan – kryssningen. Vad ska vi ha med? Vad får vi ha med? Är det klädkod? Skor? Funkar flipflop? Kan man lämna väskorn i bilen ( med det vi inte behöver ha med)?

angenäma funderingar kan man kanske tycka, men våra problem idag 😝

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s