Man tror inte det är sant…

Dagen idag har varit en helt otroligt bra dag. Handledning på förmiddagen på jobbet och sedan en fri eftermiddag med sådant som man orkar med.

När en person förklarar något med både ord och bilder som indikerar vad vi gör, vad vi strävar efter, vad som påverkar oss, hur vi beter oss och inte minst varför. När detta sker och jag kan sätta in det i min egen värld utifrån den privata människa jag faktiskt är, då faller många bitar på plats. Man tror inte att det är sant… Aha-upplevelse efter aha-upplevelse… Det är en mäktig känsla och den berörde mej väldigt mycket.

Tack till er som bidrog till den fantastiska förmiddag vi hade idag. Utan er är jag ingen…

Efter lunchen åkte jag och inhandlade lite smått och gott… Sedan gjorde jag något jag inte gjort på väldigt länge… Jag åkte och hälsade på jessica… Det kändes som om vi träffas dagligen – samma Goa människa!

Därefter åkte jag hem med en tanke som börjat gno i mej om att jag skulle hämta kompis å åka till Gysinge. Vädret ville inte riktigt vara med mig så jag blev hemma. Jag menar… Ett soffhörn med en prasslig tidning och en penna till korsordet är ju inte så dumt… Jag tog ju faktiskt ledigt för att ta hand om mig själv. Så det gjorde jag… Tillsammans med lite fruktsallad… Mmm kvalitétstid med mig själv i en stunds eftertänksamhet och lite ”förbjuden lyx”- känsla.

Hasse kom hem och vi drog till köpis för att handla present till vår egen lilla Arvid som fyller 8 år (hallå… Stämmer det???). Hasse fick i uppdrag att själv ringa och prata med honom om vad han önskar sig (för de pratar samma språk).

Han ville ha en massa olika radiostyrda bilar och traktorer… Men det får ju inte vara vad som helst utan ”riktiga grejer” – inge plaststrunt. Hasse undrade om det inte fanns något annat han ville ha som virkade vantar eller nåt sådant, men nääe inga vantar, men ett par raggsocker är ju aldrig fel… Va e de med killen haha han är så skön våran lilla grymming.

Paket hittade vi så han får något iaf. Dock inget som han uttryckligen önskat sig så vi får väl hålla tummarna för att han blir lite glad i alla fall.

Inte så mycket tid för eftertanke idag, men jag känner att allt är på väg åt rätt håll. Jag trivs med livet och de där tuvorna som får lasset att stjälpa är färre och inte så farligt stora. Jag är nöjd med det som är och med mitt liv. I alla fall tränar jag på att vara det. Klart jag tappar gnistan ibland men vem gör inte det?

Fick en mycket fin bekräftelse från några av mina nära och helt otroliga kollegor idag och det gör mig så glad. Jag suktar inte efter bekräftelse, men visst känns det skönt att höra att någon tycker jag är och gör bra. Tusingen… Det är väl egentligen vad vi alla vill eller? Men jag hoppas att jag får höra den andra sidan också… Det jag kan utveckla. Det jag verkligen suger på… Kom igen… Berätta för mig, annars kan jag ju inte bli bättre på det… Jag har ju börjat att jobba på att bli perfekt… NOT!

Jag är tacksam för att den här dagen har fått vara en del av mig och mitt, som ni förstår har den innehållit mycket olika saker. Kanske inget stort för dej… Eller för dig, men för mig känns det som om jag har vunnit tillbaka en stor del av mig själv som jag tappade någonstans på vägen. Undrar vem det var som jag lät komma så nära mig för att få mig att släppa greppet… Äsch, vad betyder det vem det var?

Härifrån och framåt -nyfiken och på väg mot något…

imageDagens lärdom ❤️

 

 

Tre (okej fem då) saker som förutom familj och vänner som ger mig vad jag behöver…

de tre ”tokarna” i gula huse, fotboll på den nivå med det lag jag gillar bäst och min allra bästa kompis…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s