Lugn, vit dag

Vilken dag! Vaknade tiiidigt – första gången… Sedan vaknade jag flera gånger innan jag klev upp och åt frukost vid nio… Ensam, lugnt och skönt.

Har hämtat en ny bok från storytel och den har roat mig stor del av dagen. Ja jag har som mest bara varit i horisontelläge idag. Myst och njutit av tysthet och lugnet som det för med sig. Å det bästa av allt: jag slipper höra min egen röst! Det har blivit MYCKET av den varan den gångna veckan.

klädde mig vid tre och förberedda mig för att hämta Emelie och åka till Sandviken på fotboll. Måste nog – som de flesta andra år – säga att det är liiite i tidigaste laget med utomhusträningsmatcher i februari… Detta va nog också lite av rekordtidigt tror jag och kallt som tusingen va det, inte minst om fötter och fingrar (det va för svårt att fota med handskar). Dessutom kräksnöade det så varken vi eller spelarna såg nåt… Men det blev vinst iaf mot Ockelbo.

Handlade hem mat från Monroes och käkade tillsammans med Emelie och Rasmus innan de åkte hem för att förbereda sig för fest. Själv drog jag mig ned till systeryster och vi pratade lite om resan och annat. Inte minst presenter… Många födelsedagsbarn nu när vi börjar gå in i mars…

Idag har det varit jättetrafik på min blogg och det är ju alltid roligt när man ser att någon läser ens kackel 🙂 det finns en funktion på bloggen så man kan följa den och det vore kul att se fler som gör det. Jag följer själv ett antal bloggar som jag läser varje gång något nytt skrivs och jag tycker det är smidigt att bli påmind när de lagt nåt nytt i cyberrymden som man kan skratta åt, glädjas med eller gråta till…

nu ska jag ta å leta på nåt trevligt ställe att dra me gubben å äta på på stora dagen… Vi ses i mon igen…

imageimage

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s