Kallt ute, varmt hjärta…

Idag när jag vaknade – extratidigt eftersom jag skulle åka med Hasse till jobbet – hade jag ett meddelande på telefonen, chatten via Facebook. Det gjorde min dag!

”älskar dig mamsi ❤”

Mitt hjärta smälter lite sådana gånger… Jag saknar henne jättemycket just nu och uppskattar detta lilla tecken enormt mycket! Jag har haft lite kontakt med henne lite till och från under dagen via chatten och det känns som om hon är lite nära ett tag.

Efter jobbet åkte jag och fick laserbehandling och nu säger han att det är sista – i alla fall för den här gången. Vila veckan ut sedan kan jag börja ta promenader iallafall.

Hem och fixade mat och bjöd hem sonen… Emelie hade såklart också fått komma, men hon hade träning. Hasse jobbar ikväll så jag sitter nu ensam och slöar i soffan. Känns som om det blir tidig kväller ikväll och jag hoppas kunna slappna av så jag ta lite sovmorgon i morgon. Men jag brukar inte ha tålamod till det… Inte jobbdagar 😜

Har idag insett vilken fantastisk väg jag har till och från jobbet, vägen över sjön är helt otrolig om man tar sig tid att se efter…

image.jpeg

Och så bjuder jag på ett visdomsord idag också… Detta brukar lätta ledsna hjärtan… I alla fall mitt 😊

image.jpeg

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s