Nästa del

…på resan är nu klar. Tre nätter på havet och ett par dagar på Bahamasöarna…

Lite lyx å massor av sol hoppas vi på 🙂

Den 29/4-2/5 kommer vi att bo i ”H-hytt” på båten Majesty of the Seas®image

Det känns fantastiskt skönt att det här är fixat nu! Bara resten kvar att lösa 😉

För att bli mer peppad så har jag idag varit till bibblan och lånat lite böcker för att få lite inspiration… Å fast vi har varit där tidigare så är det superspännande att hitta nya intressanta ställen att uppleva.

Personligt mår jag bättre, även om jag fortfarande känner mig… Uttömd på ork att ta mej i kragen. Flitigt påhejad av Hasse som ändå talar om att det blir bra, att han tycker om mig ändå…fast att jag själv har svårt för det precis nu. Jag fungerar. That’s it och det får vara bra så för nu.

Jobbet flyter på precis som dagarna – heeeelt sjukt att det går så fort. Har kalendern fullbokad både vardag och helg till vi ska åka tror jag  😄

I helgen är jag ensam eftersom Hasse o Dagge åker till Vännäs å kör rally. Lördag är det träningsmatch så då går den dagen å. Kanske hyra nån bra film med Åsa? Vi hade tänkt en tripp till min lilla mormor… Men vi får väl se hur det blir med vädret.

Vill avsluta detta inlägg med lite pepp till mig själv och andra som är lite låg just nu… Det blir bra till slut å är det inte bra är det inte slut…

image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s