Nystart på…

ja på vaddå? Jag har inte bloggat på ett tag och det hänger ihop med att det skulle stå samma samma samma hela tiden. Jag vet ärligt talat inte vad det är som gör att jag blir så galet trött… Kommer hem gör mat (om inte Hasse hunnit före) sedan är det soffhäng resten av kvällen.

Jag borde tvätta, städa, greja å fixa… Men jag fungerar inte. Egentligen har jag väl inga krav på mej så, men när det inte finns annat än ”de där trasorna som skulle ha kastats” kvar i garderober och byråar så finns det ju ett visst behov av att tvätta. Dessutom har vi numer heltäckande matta i vårt hus – Bella fortsätter tappa päls och kommer snart att se ut som en kinesisk nakenhund om det får fortsätta. Simba å Frasse är inge väller de heller så det är lite färgskiftningar i mattan i alla fall.

Idag är det tisdag vilket är min vägdag. Va lite olycklig förra veckan då det gått rätt illa med ett rejält plus, och ömkade mig för Carl-Åke om att jag absolut inte gillade det här nya programmet. Enkelt svarade han med en fråga: varför fortsätter du inte med det då? Sagt å gjort å idag va de ett kilo ner igen… Lycklig jag studsade nästan därifrån.

Ialla fall kändes det så… För min kropp reagerar på något och jag har ont. Ibland känns det som träningsvärk i låren, ibland som ischias och andra gånger som mensvärk – ni vet sådan som sätter sig i svanken…. Men idag kom en annan konstig smärta… Smärtan är likt en stukning men jag vet att jag inte har stukat mig. Att jag sedan är stel å rasslig börjar bli vardag…

Ska ta å leta på systerdottern nån av dagarna här å kanske få hjälp med lite ”uppåtfix” i form av nån lifeprodukt…

Klockan har nu passerat 21.00 och jag ligger i sängen… Somnar förmodligen snart. Ber om ursäkt att det blev ännu ett ”gnällinlägg”.

Men egentligen är det så här… Förutom stelhet, smärta å trötthet så mår jag BRA. Jag är glad, inte minst över allt och alla jag har omkring mig. Jag har massorav saker att se fram emot och planerar för resor både nära å långt bort… Främst i älskade Adde… Nu kan jag också ge er ett löfte… Jag ska inte skriva nåt tråkigt under resten av februari… I alla fall inte om mitt onda… Bara positivt 😀 image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s