En dag med upp å ner

Glad jag på jobbet – många trevliga nyheter.

Glad jag under dagen då jag fick beskedet jag väntat på – GH spelar i 4:an denna säsong! Och jag tror att det gladde fler än mig faktiskt.

Jätteglad jag för att vi kunde äntligen få till en skypedate jag och dottern. Hon va sig lik bara lite mer solbränd än när jag såg henne sist.

Lite orolig jag för jag har värk i kroppen, men jag antar att det kan bero på att Bosse hittade kärnan till min värk – och behandlade den. Håller tummarna för att det blir bra efter ett par behandlingar till!

Ledsen jag för att det nya programmet hos VV inte fungerar för mig, blir lite frustrerad och känner att jag snart ger upp. Men Karl-Åke peppade mig och sa att jag kunde gå tillbaka till det gamla eftersom det fungerade så bra för mig – dock har jag då inte längre lika många verktyg; appen t.ex. Men det kan vara värt ett försök.

Träna får jag ju inte heller på ett tag eftersom Bosse avrått mej från det – och jag vill ju bli bra!

Men skam den som ger sig.

Jag har en extrem ”tröttdag” idag – hela jag känner mig sliten… men det hör väl ihop med ovanstående känslosvängningar antar jag! Nu kör vi på och ser till att vi gör något bra av det hela.

mer plus än minus och jag har fantastiska människor omkring mej som stöttar och peppar mig – jag är tacksam för er alla!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s