Bra? Dåligt? Uppåner

Idag har jag varit med om ett par sådana där saker som gör en varm i hjärtat. Själva budskapet va kanske mindre ”roligt” men själva händelsen gjorde mig glad. Jag finns och känner mej behövd – det lilla gör så mycket. Jag känner det som om jag fått ett bevis för att jag är att lita på.

Nu hoppas jag att jag inte gör någon missnöjd eller besviken. Konflikträdda jag är rädd att trampa folk på tårna, göra fel eller få någon ledsen, arg eller känna att de behöver gå i försvar.

Eftersom jag själv har känt mig trött och lite nere ett tag så är det extra skönt att dessa händelser sker just nu. Jag vet själv hur mycket jag uppskattar min raring till man som står ut med mig fast jag fräser och beter mig lite avigt utan att kunna förklara vad det är och varför jag gör som jag gör. Mina kollegor som fortsätter peppa och göra mig på bra humör.

Sådana perioder är det skönt att bara ge sig tillåtelse att bara vara – det är det som ger mig batteriladdning. Vet egentligen inte vad det är jag behöver just nu, men sådant som hände idag ger ljusglimtar…

Nu känns det som om detta är ett mörkt och ledsamt inlägg, men det är inte meningen. Jag är glad och tacksam för alla Goa saker som händer, men är trött och det ger mig lite nedstämdhet. Det är liksom inte jag… Men snart e ja tillbaka – samma gamla glada käring som ja brukar vara…image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s