I jämförelse…

…med dotterns blogg är min rätt intetsägande…

vad har jag för spektakulära saker att förtälja, berätta ingående och målande om? ”En dag på jobbet” eller ”min vanliga vardag i tv-soffan”? Ja som sagt… Inte mycket när man jämför… Men min värld just här och nu. Å ni är några tappra som läser iaf.

vill ni kika på Marias blogg så hittar ni den här: Marias blogg

fredag och lördag spenderades som ni vet på jernvallen och Allstar trophy-herrlagets egen inomhuscup i fotboll. ”Mina” pojkar gjorde en mycket väl godkänd insats även om man hade hoppats på mer, men både tur och skicklighet måste delta och jobba ihop så nu slutade det efter en gastkramande spännande match mot saik. Det gick så långt som till straffar och det är aldrig roligt.

De två lag som till slut stod som finalister kom båda från Gh’s grupp och det va de två lag som gh tagit poäng mot, oavgjort i ena och vinst i andra. Å speciellt roligt var det att IK Sätra fick vinna så känslan att ”mitt” lag va de enda som tjuvat poäng av dem.

Idag byter vi fokus och håller resultatkoll på rally istället. Hasse och Dagge är i Ljusdal å sladdar runt i skogarna. Har hittat tid efter första å då ligger de tvåa. Nu återstående sträcka så vi får väl se hur det går.

samtidigt som jag håller lite koll på resultat och spelscheman i för fotbollssäsongen så har jag dammsugit här hemma. Välbehövligt då vår fyrbenta prinsessa valt att släppa all sin päls nu. Riktigt ludet överallt å det fastnar på möbler å kläder. Herr gul och herr svart är inte sämre heller så vi får se ut som mögelplumpar som kommer.

nu ska jag nog ta å sova lite middag innan jag ska ta en sväng med Bella och invänta om jag ska åka å gästspela på en tidigare arbetsplats… Det återstår att se…

image.jpeg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s