Tankar

Drömmar – vad är det? För mig är det en typ av längtan till något som kan bli ”på riktigt”, något man planerar och har att se fram emot. I alla fall är det så precis just nu – för mig. Men jag har idag blivit hårt påmind om att sådana drömmar kanske inte alltid är för alla… En hård värld som kan ge hårda törnar och tuffa knuffar. Nåja – min roll blir att skapa nuet drägligt och framtiden något ljusare. Ingen kan trolla fram pengar, lycka, kärlek eller vad det nu är som saknas, men alla kan dra sitt strå till stacken. Och det är precis det jag gör i mitt jobb! och som många andra också bidrar med i sina yrken.

Vilken förmån!

Dock kan det ibland kännas som om vi ”bara släcker eldar” som vi vet kommer att blossa upp galet om de inte hålls kontrollerade… Men som sagt – vi kan inte göra underverk – man måste vilja förändra själv också.

I övrigt flyter livet på i sin gilla gång. Jag är själatrött efter en arbetsdag och orkar inte göra så mycket utöver det ”reguljära”: fixa mat, hämta posten, landa i soffan å glo på en massa onödiga program… Men det finns ju sämre saker att göra 😛 Idag tar vi ett träningspass innan jag åker hem och det kommer förhoppningsvis att göra mig lite piggare.

I morgon är det fredag igen!!! och det innebär handledning, städning av mitt skrivbord och att få alla papper på plats. Förhoppningsvis ska jag också kunna få klart lite PPT:er till mina föreläsningar… synd att jag bara skjuter allt framför mig – jag hinner i mon! Ja tjeeena… i sista minuten som vanligt…

Imorgon är det dags för fotboll igen… Å så är helgen här 😏

Bjuder på en bild från sommaren 2015… Snart är det sommar igen ❤️ Tänker man så kan man njuta av vintern så länge den varar…

image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s