Dagens kluringar

Dagen har gått i lagom takt. Det va lite svårt att komma igång på jobbet… Men det ska nog bli bra. Lite planering och många funderingar och den 18:e sparkar vi igång maskineriet. Ser fram emot det och jag hoppas jag har någon fantastisk människa med på tåget… Någon som växeldrar, bollplankar och samarbetar på lika villkor.

Förutom kollegorna i de andra programmen skulle det vara fantastiskt att ha någon med på ”mitt” program. Oavsett hur det går med mina drömmar så blir det bra. På nåt sätt vill jag nu bara att allt ska bli normalt igen, komma in i vardagen. En helg kvar sedan blir det några ”grisveckor”… 10 st närmare bestämt innan det är påsk.

Jag har idag kastat mig in i viktväktarpointsträsket igen och jag gillar inte det här nya systemet… Är lite orolig att det kommer att bli mitt fall, igen. Jag ska ge det en chans till annars får jag kriga på med mina gamla ProPoints 😉

Nog om det där och till svenskarnas älsklingssamtalsämne, nämligen vädret. Äntligen har det börjat bli vinter… Men kylan kryper in och det är svinkallt här hemma. Tänkte att jag skulle göra en brasa, men tänkte om och kröp ner i sängen istället. Nu är jag rädd att jag inte kommer härifrån förrän i Morron bitti 😜 men mysigt är det!

Har nu precis suttit och funderat på de tre senaste åren och vilka resor vi gjort. Nu är det verkligen dags att skapa lite reseböcker… Har ju en från 2012 – saknas alltså 2013 2014 och 2015… Några resor har det blivit…

2013
Irland april
London juni
Tysklandtripp i juli
Barcelona september
Skottland november
Kap verde december

2014
Lysekil mm juli
Göteborg med Mia augusti
Kina okt-nov
London december

2015
Prag april
Lysekil/Öland juli
Dublin augusti
Göteborg november
London december

Till detta kommer alla underbara turer med husbilen på de mest möjliga och omöjliga platser och tillfällen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s