Ensamhet

Jag gillar tanken på att få rå mig själv och göra vad jag vill, när jag vill. Äta vad jag vill och sova när jag är trött. Ingen som håller koll på vad jag gör – om jag gör något. Men jag tror jag gillar tanken mer än verkligheten.

idag har jag suttit här hemma helt ensam, bara katterna och Bella har sällskapat. Visserligen har jag haft visit av Bruce, men han va mest nyfiken på sitt första hem… WordFeud och tv:n har roat mig. Det är tur jag ska jobba igen i morgon…

Jag har kommit på att jag är en grubblade och att det ibland blir lite för mycket av den varan. Jag måste hitta ett sätt att komma tillbaka till mitt gamla jag igen. Eller vill jag dit? Vill jag tillbaka? Är det inte så att jag ska gå framåt? Vem vill jag vara? Vad vill jag göra? Med vem? Vem vill vara med? Ja ni förstår… Det här är bara början.

Nu är det hur som helst hög tid å förbereda veckan lite. För att jag över huvudtaget ska få i mig mat bör jag nog göra en matlista. Sedan ska ju pointsen in i mitt liv igen så jag kan komma igång igen. Vill och önskar lika mycket minus till innan vi åker på vår resa i april. +2kg under jul-och nyårshelgen innebär totalt minus på 14 kg under 2015 (jämvikt sedan oktober).

kunde va skönt med -30 innan april 😉 ja ja, drömma kan man ju 😊

image

 

Annons

5 tankar om “Ensamhet

 1. Du glömde en sak i första stycket – OM jag vill…
  Tänk va otroligt olika vi är du och jag fast vi är så lika. Jag har slutat tänka och grubbla, har kommit fram till att det inte leder till nånting annat än ännu mera grubblande. Jag försöker bara göra och vara, helt spontant eller inte alls. Planerar jag så är det bara nån vecka framåt, längre har jag inte ork att vänta.
  Det är så skönt att ha kommit till den insikten. Mina senaste 15 år har gjort underverk med mig på den punkten.
  Kanske hittar du en egen insikt så småningom, jag har ju liksom 20 års försprång…
  Bamsekram

  Gilla

  • Jag har lärt mig av en mycket god vän att inte planera så mycket. Vissa saker måste jag planera annars blir det kaos… T.ex. Mat för veckan… Men det är ju inte så långt fram 😉 jobbet däremot kräver lite mer planering, men det är ju där det… Sen har det varit en halvtung tid nu sedan i höstas och jag antar att det är det som gjort mig grubblig, känner mig utanför och bara ”någon” i Hasses sällskap – sitter kanske i huvet, men jobbigt ändå. Ska dock se framåt med tillförsikt, rensa ut gammalt som oroar och ta in nytt som stärker… Det som fungerar får vara kvar ❤️

   Gilla

 2. Är det den gamla Annica eller grubblarAnnica jag har lärt känna ( för lite av den varan) det vet jag inte, men en sak är säker: ändra dig inte! Du är unik och härlig!! Lycka till med pointsen och stooort kram till Dig!! 2016 blir Solens År, vi ses!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s