Mitt 2015

Min sanning, mina bekännelser 🙂 God fortsättning alla människor ute i världen ❤

Januari
Året startade bra, nystart på allt och vi börjar räkna från ett igen. Fotbollen som varit off i några månader sparkades igång med BilmaCup och jag va och kikade på vår egen lilla isprinsessa när hon tävlade på hemmaplan. En tur med Husbilen hanns också med. Jobbresa med årsplanering till Tällberg och en sådan där jobbig separation igen när Maria åkte till Afrika en månad.

pim januari

Februari
Jag börjar en ny resa. –en resa jag påbörjat tidigare men inte riktigt avslutat. Viktväktarna får en ny resenär och jag ser med tillförsikt fram emot denna resa. Lite annorlunda ser jag på resan denna gång och hoppas att det kan vara en framgångsfaktor. För andra gången i mitt liv är jag med och jobbar på en rallytävling – kallt å lite stressigt. Rasmus och Emelie flyttar hem till byn och lägenheten säljs för ett rekordpris.

vikt februari

Mars
Massor med födelsedagar som vanligt. Jobbet flyter på och jag trivs mycket bra med livet. Jag åker till Malmö på SSA-konferens, möter våren där. Sedan invigs vårt jubileumsår med att vi går på konsert med Bryan Adams på Göransson Arena. Vad passar bättre att fira vårt trettioårsår med att han – the one and only – kommer och firar oss här på vår hemmaplan 🙂

bryan mars

April
Månaden börjar som vanligt lite jobbigt – extra i år när vår ängel skulle ha firat sin 25-årsdag. Vi drar i alla fall iväg till Ullared med Rasmus och Emelie. Där är redan Dag och Åsa, Stina och Elin, Anders och Sussie och Oskar. Vi fortsätter vårt resande och den första utlandsresan detta år går till Prag för att fira Krister och Gunillas 30/25-årsjubileum. Underbar stad med fantastiska människor. Fotbollen drar igång och i och med det är ”sommaren” på G.

Prag april

Maj
Vi börjar måla Rasmus hus och Hasse blir tillsammans med Jonas och Kecke egna företagare när de köper Nygrens El. Mitt jobb rullar på, grupper kommer, grupper går. En vänskap djupnar och jag känner att jag verkligen har en själsfrände som kollega. Saknar många vänner som jag varit mycket tajt med tidigare – kanske har de tröttnat för att jag inte till 100 delar samma intressen eller så är jag för tråkig. Jag bortser från det och hoppas känslan går över. Det kanske bara sitter i mitt huve… Ytterligare en liten tripp med husbilen.

måla hus maj

Juni
Vi tar ytterligare en tur med husbilen, den här gången blir det midsommarfirande i Bjursås med familjen Lundqvist/Wikblom. Vi fortsätter jubilera och denna gång är det 10 år sedan vi senast lämnade Bjursås camping för sista säsongen vintercamping. Och där försvann också ett gäng som vi trodde va vänner för livet. Bjursås va sig både likt men också helt annorlunda, allt på gott och ont.

midsommar juni

Juli
Sent omsider tar jag sommarsemester. Jag tar tåget till Uddevalla och möter där upp Lena, sedan åker vi till en underbar människa i Lysekil. Favorit i repris – ett par dagar hos Ian. Därefter tog jag buss och tåg till Herrljunga. Där mötte jag upp Hasse som varit i Norge och jobbat och nu var där för att åka lite rally. Vi fortsatte sedan vår semester åkandes mot Öland – Norge som vi tänkt får vänta eftersom det är så osäkert med vädret. Stensjöby, Kisa och Linköping fick också besök av oss. Mia och jag får till slut till det med en gemensam resa med våra äkta hälfter, jubileumsåret fortsätter – 5 år sedan vi tog examen i Stockholm.

semester juli

Augusti
Stor baluns när Maria fyller 20 år – fart och fläkt och en fin dag. Vi åker till Dublin och firar vårt silverbröllop. Med oss har vi Krister och Gunilla, Lotta och Ulf – samma gäng som när vi va till Prag. Fina upplevelser, vackra vyer och spännande äventyr i Galway och Tullamore bl.a. Gunilla H och jag åker på ett Dalarnaäventyr till Carl Larssongården, Linnés bröllopsstuga och Rättvik. Jag hade också mitt andra ”puddigparty” och mina fina puddingar kom och förgyllde en av mina kvällar.  ”När orken inte räcker till finns jag där för dig alltid! Håller näsan ovan ytan, leder din blinda gång. I sömnlösa nätter finns jag där bredvid, Vi hjälps åt så blir den mörka tiden mindre lång.”

Dublin augusti

September
En månad i långsamt mak där helning är ledordet framför allt. Vi går i alla fall på bio en kväll med Lennart och Sofia – Så ock på jorden. Fin film som föregicks av en trevlig middag på Harry´s. Lugnt och skönt, lite tyst och en liten tripp med husbilen.

film september

Oktober
Hösten är helt fantastisk – och lång i år. Ytterligare turer med husbilen, allt för avslappning, återhämtning och batteriladdning. Det händer massor med spännande saker på jobbet medan fritiden är mer lugn – vilket är helt okej. Harmoni behöver vi alla.

Silfhytteå oktober

November
Efter lite smårassliga planeringar, mycket jobb och otakt i livet hittar vi nu balans och får det lite med koordinerat i livet. Vi mår helt enkelt bättre allihopa. Hasse och jag tar tåget ner till Göteborg och firar att vi klarat 30 år tillsammans i med- och motgång. Promenader på stan, julmarknad på Liseberg, bara vi två i Sveriges vackraste stad och lyx på Gothia Towers. Snabbt möte med Ian och hennes kärlek och en fantastisk måltid med Bästa bästkustarna Taina o Walle – underbara människor!

göteborg november

December
Började månaden med att kapa av mitt hår – typ 3 dm bort och en ny pagefrisyr känns helt toppen. Bröllop för Hasses brorson i Habo som förekoms av ett besök på Gekås. Väl hemma därifrån drabbades vi alla av magsjuka som för mig efterföljdes av en långdragen förkylning (inte OK än). Sjukskriven en vecka innan vi åkte på vår tjejresa till London. MASSOR av promenader, turistande, shopping å skratt. 7 brudar på G kan inte bli annat än succé. Julen firades hemma med barnen och mamma innan vi fortsatte till grannarna för lite julklappsspel. Dagen innan nyår blev en sådan där gråtdag igen då nästa separation var ett faktum – Maria drog då iväg till USA och Centralamerika för fyra månaders äventyr. Vi firade ut det gamla och in det nya året i Furudal tillsammans med familjen Holm.

london december

Som vanligt har året innehållit både glädje och sorg, spännande och vardagliga upplevelser. Jag är glad och tacksam för alla mina vänner, mitt jobb, mitt liv men inte minst familjen – jag har sagt det förr men gör det igen: utan er är jag ingen.

Ledord för 2015

Fruktsallad, minus och jämvikt, rally, FOTBOLL, folkrace, fira, jubileum, fotokurs, resor och HUSBIL.

Ser fram emot ett nytt fantastiskt år tillsammans med er, förhoppningsvis nya bekantskaper och god hälsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s