Att fylla…

Upp som en sol är väl kanske att ta i, men jag va i alla fall ganska tidigt vaken. Satt och slöade i soffan till klockan ringde (ja, jag hade larmet på fast det är lördag). Efter morgonslöandet tog jag en dusch och sedan väckte jag gubben för att få sällskap till frukosten.

Därefter var det dags för massage och det va välbehövligt… Dock sitter jag nu här med värsta ”träningsvärken”. Ont ont ont och jag har inte gjort annat än låtit en annan försöka få mina spända muskler att slappna av… Träningsvärk ska ju vara belöningen för något man svettats för 😜

Nåja, det går över…

Efter det åkte vi å hämtade Vilma i Hedesunda och sedan vidare till Högnäs för att gratulera Lennart. Full fart på småhögnäsorna och självklart en massa glada miner. Maggan och Classe var där också och det är alltid trevligt att träffa dem!

Väl hemma så blev det lite plock och fix innan Dagge o Åsa o Stina kom på lite krubb. Rasmus och Emelie kom också en stund – så trevligt att ha nära och kära omkring sig. Tiden går fort när man har roligt å nu sitter vi å glor på ”så mycket bättre” via play.

vill också slå ett slag för mjuka julklappar… Det är bra och faktiskt ganska roligt att få… Newbody kan ju vara ett mycket bra val – dessutom  bra kvalité till bra priser. Säljs nu fram till måndag 🙂 hör av er om ni e intresserad…

image

Ha en fin kväll nu alla mina fantastiska läsare. Ta hand om er och var rädda om varandra!

 Det är inte vad du har, vem du är, var du är eller vad du gör som avgör om du blir lycklig eller olycklig. Det är vad du tänker på.
~ Dale Carnegie ~

image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s